Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo KOROSICA5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega planinskega doma na Korošici, ki je pogorel Oktobra 2017.
Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, A1, T-2 in Telemacha.
Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija si lahko ogledate tukaj: posta.amis.pdf

Mladinci Planinskega društva Celje-Matica smo se odločili za nekoliko drugačen izlet kot po navadi, zato smo se na velikonočni ponedeljek, 28.3.2016, odpravili v Pustolovski park Betnava v Mariboru.

Iz železniške postaje v Celju smo se odpravili okrog 7.30 ure, nato pa odšli vidno utrujeni v kavarno blizu pustolovskega parka. Po zadostni dozi kofeina smo se z več življenja kot v zgodnjih jutranjih urah odpravili v park, kjer smo se po uvodnem tečaju podali med ovire na drevesih. Sam park je sestavljen iz 7 različnih prog, ki se razlikujejo tako po višini kot tudi po težavnosti. Proge so prilagojene za vse starostne ter s pogumom prežete starostne skupine. Nekaj od nas pogumnežev se je lotilo vseh prog ter jih tudi uspešno zaključilo.

Po končanih adrenalinskih aktivnostih smo se z žuljavimi rokami vrnili na železniško postajo Maribor-Tezno ter zaključili nekoliko drugačno, a vendarle čudovito izkoriščeno planinsko druženje.

 

Tomaž Jerebic

 

Na vrh

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk