Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo KOROSICA5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega planinskega doma na Korošici, ki je pogorel Oktobra 2017.
Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, A1, T-2 in Telemacha.
Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija si lahko ogledate tukaj: posta.amis.pdf

 

 • Na pohodu sva se obe zelo zabavali. Kepali smo se in se naučili nekaj novih stvari o varnosti v gorah pozimi. Nato smo odšli na pohod. Bilo je zanimivo.     Ana in Blažka
 • Danes smo se imeli zelo lepo. Čeprav smo veliko hodili smo se naučil, kako se hodi po snegu. Po malo večjem klancu smo se spuščali po riti in po trebuhu. Nato smo hodili po gozdu in se po daljšem sprehodu odpravili v dom.   Špela K. in Miha B.
 • Današnji dan mi je bil všeč, ker smo izvedeli in se naučili veliko o varnosti v gorah pozimi in ker smo se dričali po strmem bregu na prelepi Pokljuki, ki je odeta v čudovito zimsko idilo.     Benjamin Z.
 • Danes smo spoznali nekaj novih pravil, ko človeka zasuje plaz. Spoznali smo dereze, žolno, lopatko za odmetavanje snega s človeka. Bilo je naporno, ko smo hodili proti domu. Kakor vedno so bili tudi danes zadnji metri najbolj naporni.       Janja, Zala in Lara
 • Pot je bila sicer naporna ampak smo uživali in se imeli lepo. Všeč nam je bilo, ko smo se spuščali in kepali na sngu. Nika in Luka
 • Danes smo se odpravili na izlet. Ko smo prišli na cilj, smo se tam spuščali po snegu. Vodnika sta nas tudi nekaj naučila. Bilo je super.    Sven P.
 • Najino mnenje o izletu je zelo dobro, saj smo se naučil nekaj novega. Kljub temu, da sva nekajkrat pristali v snegu sva se zelo zabavali. Čeprav je bil to najin prvi pohod, sva se srečno in nepoškodovani vrnili domov. Pohod je bil vredu, vendar fantje ne. Na trenutke sva se zabavali, vendar sva bili večino časa v snegu.     Maruša T. in Špela P.
 • Danes je bil zelo lep dan. Naučili smo se veliko novega o reševanju ljudi. Spuščali smo se po riti in se kepali. Imeli smo se zelo super.       Aljaž M. in Žan N.
 • Današnji dan nama je bil všeč, ker smo se veliko novega naučili o planinski zimski opremi in kako jo varno uporabljati. Našli smo strmi hib po katerem smo se spuščali po trebuhu. Pri tem smo zelo uživali in se zmatrali.   Urh in Amadej
 • Všeč mi je bilo smejanje, dričanje in seveda tudi konec pohoda. Hodili smo dolgo. Čez nekaj časa smo se ustavili v koči na Uskovnici. Ta dan je bil super!!!   Janja J.
 • Všeč mi je bil dolgi pohod. Bili smo izčrpani a smo še prišli do dobrega kosila. Potem smo se spakirali in odšli ob enih domov.  Luka K.

 

Na vrh

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk