Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo KOROSICA5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za izgradnjo novega planinskega doma na Korošici, ki je pogorel Oktobra 2017.
Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, A1, T-2 in Telemacha.
Pravila in pogoje za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija si lahko ogledate tukaj: posta.amis.pdf

V soboto, 3.10.2015 smo se zjutraj odpravili z avtobusom proti Logarski dolini. Sproti smo se ustavili še v muzeju Rinka v Solčavi. Ko smo si ogledali razstavo, smo se odpravili naprej proti naši koči. Tam smo razpakirali prtljago in vzeli čelade in se odpravili proti Okrešlju. Ko smo prispeli do koče na Okrešlju smo pomalicali in se odpravili naprej do spomenika, potem pa nazaj do planinske koče, kjer smo po dobri večerji  in družabnem večeru, ki sva ga pripravila skupaj z Alenom, tudi zaspali.

V nedeljo, 4.10.2015 smo odšli na pot po Logarski dolini. Kot mladinski spremljevalec sem imel pod nadzorom tri petošolke in enega petošolca. Celo pot so govorili  kot »raztrgani dohtarji«. Na tej poti smo se veliko naučili naravnih in kulturnih znamenitostih Logarske doline. Ravno v času kosila smo se vrnili v kočo in ušli dežju. Po kosilu smo spakirali naše potovalke in se odpravili še proti Šikančevi zijalki. Tam smo si ogledali zmaja Lintverja, nato pa se odpravili domov proti Celju.  Mislim, da sva se s Svenom dobro odrezala kot mladinska voditelja.

Pa še Fotografije. :)

Sven Pirš in Alen Lamper, 15 let

 

Na vrh

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke

  
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk